Donația de Crăciun 2018

"Esti responsabil nu numai pentru ceea ce faci, dar deasemenea si pentru ceea ce nu faci."

Lao-Tsu

In responsabilitatea noastra pentru oameni si mediu, noi nu am dat cadouri de Craciun catre clientii nostri. In fiecare an , noi am donat catre o organizatie publica pentru a le veni in sprijin pentru munca lor.

Ca și în anii precedenți, dăm o organizație de caritate pentru Crăciun. În acest an, susținem Médecins sans Frontières (MSF) în munca lor caritabilă pentru a ajuta persoanele în nevoie.

Atunci când părinții nu-și mai pot hrăni copiii, dezastrele naturale fură sau satele întregi trebuie să fugă de violență, începerea desfășurării MSF. Aceștia furnizează hrană urgent necesară și trată bolnavi și răniți în nevoie. Cu munca lor salvează vieți - zi de zi - la nivel mondial.

 

 

Donații din ultimii ani

Donație către WWF

Misiunea WWF: conservarea diversității biologice la nivel mondial - o planetă vie pentru noi și copiii noștri.

WWF este cea mai mare și mai influentă organizație de mediu din Germania, care acționează în întreaga lume cu publicitate la nivel mondial. Proiectele naționale și internaționale ajută organizația să atingă obiectivele WWF și să demonstreze că conservarea și utilizarea responsabilă a resurselor naturale sunt compatibile cu dezvoltarea economică durabilă.

WWF face pe plan internațional o contribuție eficientă la conservarea diversității biologice, unicității și frumuseții naturii în anumite regiuni cheie ecologice.

 

 

Donatii pentru CARE

CARE este localizata in 90 tari din intreaga lume pentru a asigura ca saracia este invinsa iar victimelor dezastrelor pot supravetui. Deosebit de important pentru CARE este egalitatea dintre barbati si femei si promovarea in special a femeilor si fetelor, in cazul in care acestea sunt dezavantajate in mod sistematic.(project "Global refugee relief", CARE Deutschland-Luxemburg e. V.)

Sursa: www.care.de (German)

Masina de transport al Haaner Tafel, in fata sediului Amada Solution Center
Masina de transport al Haaner Tafel in fata sediului Amada Solution Center

Dontatie catre Haaner Tafel

Proiectul Haaner Tafel organizat de catre SKFM e.V. este o contributie locala a persoanelor angajate social, care au misiunea de a colecta si de a dona alimente catre oamenii care au nevoie. Scopul este de a oferi oamenilor cu situatie dificila, posibilitatea de a participa la viata din societatea noastra.

In trecut am sponsorizat organizatia de serviciu public:

  • WWF
  • SOS sate pentru copii
  • Aktion Mensch
  • Children´s hospice Regenbogenland