Bază de date centrală pentru toate maşinile AMADA cu sistem de comandă AMNC

Serverul AP100 SDD este baza de date centrală pentru toate informaţiile relevante despre piesele de tablă, date CAD, materiale, toleranţe de îndoire, unelte de îndoit tablă în muchii, precum şi despre programele NC pentru maşinile de ştanţat şi laser şi uneltele speciale pentru ştanţare şi matriţare.

În baza de date AP100 toate datele sunt gestionate central cu ajutorul DataManager, astfel că starea actuală, inclusiv eventualele modificări la piesă, este recognoscibilă imediat în toate sistemele de programare şi la toate maşinile. Acest lucru contribuie considerabil la optimizarea întregului proces de producţie.

AP100 DataManager

Datorită gestionării centrale a datelor munca la mai multe staţii de programare şi extinderea producţiei la alte maşini este posibilă fără probleme. Un alt avantaj este securitatea IT: datele nu se mai află într-un mediu de producţie brut, ci într-un loc sigur, de ex. sala serverelor din cadrul întreprinderii.

Toate maşinile AMADA cu sistem de comandă AMNC au acces prin Ethernet la serverul AP100 SDD. Programele pot fi citite în sistemul de comandă al maşinii manual sau alternativ cu ajutorul unui cititor de coduri de bare. Informaţiile despre unelte, materiale şi toleranţele de îndoire sunt preluate de maşină tot din baza de date centrală de pe serverul AP100 SDD.

Caracteristici

  • Proces de producţie optimizat
  • Date actuale oricând şi oriunde
  • Securitate IT mulţumită locului central de instalare
  • Acces rapid prin Ethernet
  • Exploatare posibilă în mediu VM